elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Confirmen un rebrot de coronavirus a Burjassot amb 9 positius

Confirmen un rebrot de coronavirus a Burjassot amb 9 positius
  • Els contagis s'haurien produït en una celebració familiar

Nou rebrot en la Comunitat Valenciana aquesta vegada en la localitat de Burjassot on la Conselleria de Sanitat ha confirmat un augment de 9 casos des de divendres passat. Així ho confirma l'alcalde de Burjassot, Rafa García, en un comunicat en el qual assegurat els casos “estan tots controlats”.

El rebrot s'hauria produït en la seua majoria en una celebració d'àmbit familiar i ja s'han realitzat les proves a les persones de l'entorn dels positius, donant-se per controlada la situació i la traçabilitat.

Davant aquesta situació el primer edil ha volgut llançar una crida a la prudència i a la tranquil·litat: “Prudència en els nostres hàbits, ús de màscara i distància social, i tranquil·litat quant a la nostra ciutat i la nostra salut”. “Siguem rigorosos amb la informació, no fem pávulo de comentaris que provinguen de fonts desconegudes i no col·laborem a crear situacions d'intranquil·litat” ha apuntat.

Amb tot això, García no descarta prendre alguna mesura per a frenar el rebrot encara que de moment no s'ha decidit res perquè “la situació està baix seguiment de la Conselleria de Sanitat”.

Coneix com a evolució els rebrots de coronavirus en la Comunitat Valenciana, ací

Pujar