elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ciutadans Burjassot exigeix accions urgents en el barri de Lauri Volpi

Ciutadans Burjassot exigeix accions urgents en el barri de Lauri Volpi
  • Subiela: “Aquest barri s'ha convertit en un autèntic punt negre de l'abandó i la brutícia que, en general, pateix tot el municipi”

El grup municipal de Ciutadans (Cs) ha presentat una moció per al ple d'aquest mes en la qual “exigeix accions urgents en el barri de Lauri Volpi, així com millores en el manteniment de tot el poble”, ha destacat el seu portaveu, Toni Subiela.

Segons l'edil de la formació taronja, “Burjassot, en general, pateix uns nivells alts de brutícia i de falta de manteniment de mobiliari urbà, edificis i fins i tot patrimoni, que ja hem denunciat en nombroses ocasions”. “Però hi ha barris, com el de Lauri Volpi, que s'han convertit en autèntics punts negres de la deterioració gradual del nostre poble”, ha denunciat.

“Lauri Volpi era un dels eixos comercials que tenia Burjassot, però la crisi de 2008 i els canvis en les direccions del trànsit, l'han convertit en un barri de persianes baixades i voreres sense vida, sumint-lo en una sensació de deixadesa molt preocupant”, ha lamentat l'edil de Cs, qui també ha criticat “la brutícia que s'acumula en voreres, cantonades i contenidors, i l'abandó del mobiliari urbà i de les xicotetes zones verdes que esguiten el barri”.

Per tant, ha defensat, “cal actuar amb urgència davant aquesta situació crítica”. “És necessari que s'incrementen les accions de neteja en tot el poble i que es repasse urgentment l'estat del mobiliari urbà, posant l'accent en les zones més deteriorades, com és el barri de Lauri Volpi”, ha declarat Subiela.

A més, ha concretat, “la iniciativa també proposa que en el Pla d'Acció Comercial, que a proposta de Ciutadans s'està posant en marxa, s'incloga la possibilitat de recuperació dels antics eixos comercials, com són el de Lauri Volpi i el de Jorge Juan”.

 

Pujar