8 d’agost de 2020 8/8/20

Ciutadans Burjassot critica la “desesperant inactivitat” del govern municipal enfront de la crisi del coronavirus

Ciutadans Burjassot critica la “desesperant inactivitat” del govern municipal enfront de la crisi del coronavirus - (foto 1)
  • Subiela: “A més d'estar paralitzats, impedeixen que l'oposició present propostes en els plens”

El portaveu del grup municipal de Ciutadans (Cs) de Burjassot, Toni Subiela, ha criticat la “desesperant inactivitat del govern municipal socialista enfront de la crisi del coronavirus”.

En aquest sentit, Subiela ha destacat que “no és només que estiguen paralitzats, sinó que a més impedeixen a l'oposició presentar propostes en els plens municipals”. “Es va arribar a un acord per a fomentar l'agilitat de les sessions a l'abril, però no té sentit que es continue mantenint dos mesos després, sobretot vista la paràlisi del PSOE”, ha indicat.

“Portem quasi tres mesos d'estat d'alarma i del poc que han fet ha sigut augmentar la partida d'emergència per a les famílies i ajornar impostos, com els suggerim des de Cs Burjassot al principi de la crisi”, ha explicat Subiela, qui ha afegit que “fins i tot van comprar 100 test PCR que encara no han utilitzat”.

Segons el regidor, “Ciutadans ha proposat ajudes per a autònoms i pimes, que s'implemente el Pla d'Acció Comercial, que està aprovat des de fa dos anys i que es facen exempcions d'impostos per a les activitats comercials i industrials, entre altres suggeriments”. No obstant això, ha lamentat, “l'equip de govern sembla que continua esperant que el miracle vinga des del Govern central o des de la Generalitat”.

Finalment, Subiela ha assegurat que “és necessari dotar d'ajuda al xicotet comerç de Burjassot si no volem que es continuen destruint ocupacions”. “Salvar vides i salvar ocupacions ha sigut des del principi el objectiu de Cs”, ha conclòs.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar