elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cs Burjassot aconsegueix unanimitat per a ajustar els horaris de l’enllumenat públic i estalviar

Cs Burjassot aconsegueix unanimitat per a ajustar els horaris de l’enllumenat públic i estalviar
  • Toni Subiela: “Si als ciutadans ens demanen un sacrifici energètic, les administracions han de donar exemple”

El ple ha aprovat per unanimitat una moció de Ciutadans (Cs) “perquè s'ajuste l'horari d'encesa i apagat de l'enllumenat, amb l'objectiu d'estalviar i optimitzar els recursos energètics”, ha destacat el portaveu de la formació liberal, Toni Subiela.

A més, el regidor de Cs ha argumentat que “és obvi que els temporitzadors d'encesa i apagat no funcionen correctament”. “És una situació que es repeteix any rere any, sempre crida l'atenció veure l'enllumenat públic encés quan hi ha llum natural de sobres per a poder circular i tindre els carrers a les fosques en la temporada oposada d'any”, ha assegurat.

D'altra banda, ha defensat, “no creiem que supose un cost o un treball excessiu tindre un ajust més adequat a la llum natural, que per sort gaudim en la nostra terra”. Per això, ha explicat, “cal aprofitar la inversió realitzada i optimitzar la despesa en llum”.

Per a Toni Subiela “si a la ciutadania se'ns demana un sacrifici energètic, les administracions han de donar exemple”. “No pot ser que s'aprove un pla d'estalvi energètic per part del Govern d'Espanya i que els únics que hàgem de complir-lo siguem els ciutadans”, ha esgrimit.

Pujar