elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cs Burjassot aconsegueix duplicar les ajudes per als comerços i el manteniment de les instal·lacions esportives per a 2022

Toni Subiela
Toni Subiela
  • Toni Subiela: “Hem aconseguit 70.000 euros més que repercutiran en l'economia local i el benestar de la ciutadania”

Ciutadans (Cs) Burjassot aconsegueix “duplicar les ajudes per als comerços i el manteniment de les instal·lacions esportives per a 2022”, ha celebrat el seu portaveu, Toni Subiela, qui ha arribat a un acord amb l'alcalde perquè “les subvencions al comerç passen de 30.000 a 60.000 euros i la partida de conservació d'instal·lacions esportives s'incremente de 40.000 a 80.000 euros”, ha concretat.

D'una banda, ha argumentat, “ens sembla imprescindible continuar ajudant de manera directa als comerços de Burjassot mentre s'intenten recuperar d'aquesta crisi que ha provocat la covid-19”. Segons l'edil de Cs, “queda molt camí per a poder recuperar l'activitat comercial, els ingressos i les ocupacions que generaven abans”.

D'altra banda, ha esgrimit, “patim una manca enorme d'instal·lacions esportives a Burjassot, fan falta moltes més de les que hi ha i no podem, a més, deixar que es continuen deteriorant perquè el seu manteniment és deficient”.

Per això, “aquest augment, 70.000 euros més del que es preveu inicialment, és important i és el motiu de la nostra abstenció en els pressupostos de 2022”, ha explicat l'edil de la formació taronja, qui ha explicat que “encara que s'ha aprovat un increment important en neteja i suposa un progrés notable continua sent insuficient”. “Esperàvem una mica més d'ambició pressupostària enfront dels problemes que més ens preocupen a Burjassot”, ha conclòs.

Pujar