25 de novembre de 2020 25/11/20

Bocairent obri la temporada de bany després d’invertir 44.000 euros en la piscina municipal

Bocairent obri la temporada de bany després d’invertir 44.000 euros en la piscina municipal - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Bocairent obri la temporada de bany després d’invertir 44.000 euros en la piscina municipal - (foto 2)

  Bocairent obrirà aquest dissabte, 16 de juny, la temporada de bany amb unes instal·lacions renovades després de la inversió de 44.000 euros procedents de la Diputació de València. Els treballs van permetre arreglar el desguàs de la piscina gran "per a evitar les filtracions sofertes en la campanya anterior que obligaven a un consum d'aigua elevat i impedien el funcionament adequat del sistema de depuració", com comenta l'alcalde Josep-Vicent Ferre. En la mateixa línia d'estalvi i de millora de la qualitat de l'aigua anava la reducció de la profunditat del fons en un metre contemplada també en l'actuació.

  Paral·lelament, el projecte executat gràcies a l'aportació de l'entitat presidida per Jorge Rodríguez contemplava la instal·lació de dos elements lúdics en el vas de bany destinat als més menuts. D'aquesta forma, la piscina xicoteta compta a partir d'ara amb un tobogan i amb una taula de joc.

  Al seu torn, el consistori va dur a terme la col·locació d'un pou de buidatge ubicat en el límit del poliesportiu municipal ja que la desunió entre dos canonades negava el camí de sant Jaume. Igualment, l'Àrea Ludicofestiva municipal ha dotat les instal·lacions de la piscina municipal de Bocairent amb deu gandules per prendre el sol "tal i com ens demanaven les persones usuàries d'un servei de refresc i de potenciació de l'activitat física que cada any ens esforcem per millorar", en paraules de la regidora M. Luz Pascual.

  Pujar