Castellano

Bocairent farà accessibles els passos de vianants de tres dels carrers amb més circulació

Bocairent farà accessibles els passos de vianants de tres dels carrers amb més circulació
  • L’Ajuntament inicia les obres aquesta setmana i té previstes actuacions similars en altres punts del nucli urbà

L’Ajuntament de Bocairent té previst iniciar de forma immediata les obres per a condicionar els passos de vianants de l’avinguda d’Espanya, coneguda popularment com a Ronda Sud, i dels carrers Joan Beneito Bernàcer i Batalla de Lepant. Es tracta de tres de les vies públiques amb més circulació de la localitat; per això, el consistori ha inclòs aquests punts en una primera fase d’actuació per a millorar l’accessibilitat de les voreres del municipi.

El projecte serà executat per una empresa local i té un cost de 25.573,53 euros. L’import està finançat íntegrament per la Diputació de València a través del Pla d’Inversions. De la mà d’aquesta línia de subvenció, el consistori també renovarà pròximament la vorera de l’avinguda de Sant Blai, unes obres que preveuen igualment fer accessibles els passos de vianants afectats.

“Aquestes actuacions tindran continuïtat en altres carrers, per tal que el nucli urbà reduïsca progressivament les barreres arquitectòniques amb què encara compta”, afirma José Vicente Sanz. El regidor d’Obres reconeix que “la limitació de recursos econòmics obliga a dur a terme l’acció en fases i a prioritzar-les en funció de l’afluència de circulació de persones i vehicles”. No obstant això, l’edil destaca la importància dels projectes que es duran a terme en aquesta matèria.

 

Pujar