Castellano

L’Ajuntament de Bocairent reforça el teixit associatiu amb 212.862,50 euros

L’Ajuntament de Bocairent reforça el teixit associatiu amb 212.862,50 euros
  • El consistori convoca una reunió per a informar de la tramitació de les ajudes municipals a entitats locals

El passat 11 d’abril, l’Ajuntament de Bocairent va convocar les associacions del poble per a explicar la tramitació que seguirà en la gestió de les ajudes municipals a entitats locals. L’alcalde, Xavi Molina, i la tècnica Ester Jordà van ser les persones encarregades d’explicar el calendari, la documentació i el funcionament que caldrà atendre tant per a la sol·licitud com per a la justificació de la subvenció.

Enguany el pressupost municipal de Bocairent destina 212.862,50 euros en aquest concepte. La quantia total es concreta en 66 ajudes nominatives destinades als col·lectius d’àmbits diferents: cultural, esportiu, fester, social, educatiu… “Tots ells juguen un paper clau en el dinamisme del poble i, per això, l’Ajuntament segueix apostant per reforçar l’activitat que duen a terme”, afirma l’alcalde.

Igualment, Xavi Molina destacava que la Regidoria de Recursos Humans, Econòmics i Administratius desenvolupa una tasca permanent d’acompanyament i assessorament al teixit associatiu. En aquest sentit, el primer edil assenyalava que els col·lectius locals tenen una funcionària de referència per a les seues gestions. A més, l’alcalde posava en valor les edicions que s’han dut a terme de l’escola d’associacions o el portal virtual d’entitats en què es treballa a hores d’ara.

Pujar