23 de novembre de 2020 23/11/20

Bocairent condiciona la plaça de bous per a acollir el Premi de literatura eròtica de la Vall d'Albaida

Bocairent condiciona la plaça de bous per a acollir el Premi de literatura eròtica de la Vall d'Albaida - (foto 1)
  • La inversió pròxima als 30.000 euros permet adequar el recinte en el seu 175 aniversari

MÉS FOTOS
Bocairent condiciona la plaça de bous per a acollir el Premi de literatura eròtica de la Vall d'Albaida - (foto 2)
Bocairent condiciona la plaça de bous per a acollir el Premi de literatura eròtica de la Vall d'Albaida - (foto 3)
Bocairent condiciona la plaça de bous per a acollir el Premi de literatura eròtica de la Vall d'Albaida - (foto 4)

L'Ajuntament de Bocairent acaba de condicionar la plaça de bous de cara a la celebració de l'acte de lliurament del 24 Premi de literatura eròtica de la Vall d'Albaida el 23 de juny pròxim. D'aquesta forma, el consistori ha destinat prop de 30.000 euros del pressupost municipal per a dur endavant diferents treballs de millora del recinte en la commemoració del seu 175 aniversari.

L'actuació de major volum va ser l'adequació del mur perimetral en la part exterior mitjançant el repicat de la pintura, la igualació del llenç i la col·locació d'un nou revestiment a base de cal que permeta expulsar la humitat, especialment en els trams ubicats per baix del nivell de la roca de 'la Serreta' on es va excavar el cos. A més, la inversió de 19.239 euros va suposar la recuperació de llindes i de carreus així com la neteja i el repintat de les portes d'accés.

Per una altra banda, operaris municipals van condicionar tota la tanca perimetral del rotgle mentre que una empresa local especialitzada restaurava el mural ubicat en la llotja dedicat a 'Lagartijo y su cuadrilla' esculpit pel reconegut autor Vicent Pallardó per un import de 4.210,80 euros. Finalment, una inversió de 3.702 euros va permetre ampliar el centre de recepció de visitants junt a les taquilles amb el trasllat de la capella a l'antiga infermeria ja en desús, al mateix temps que es recuperava la pedra dels murs, s'arreglaven les goteres de la teulada i es col·locava una pavimentació més adient a l'espai i noves finestres donades per la firma Fercu, concessionària oficial Replus.

Pujar