elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

PP: “Remolar nega a Betxí la infermera escolar però es gasta 700.000 euros en el seu despatx del Palau”

PP: “Remolar nega a Betxí la infermera escolar però es gasta 700.000 euros en el seu despatx del Palau”
  • El portaveu del PP, Ximo Campos, considera una prioritat resoldre els problemes i les situacions límit de moltes famílies “i una vegada ateses, actuar en el Palau”

L'alcalde de Betxí destinarà més de 700.000 euros a arreglar-se el seu despatx en el Palau mentre hi ha famílies de la localitat que pateixen per a arribar a final de mes o denuncien la precarietat d'infraestructures bàsiques com a voreres o camins rurals.

El Grup Municipal del PP a Betxí ha fet una crida a “la responsabilitat i el sentit comú” en un escenari “especialment crític derivat d'una pandèmia que està a les portes d'una segona onada”. Ximo Campos, portaveu del PP en la localitat, reclama seny “per a atendre les urgències i els drames de molts ciutadans abans que prioritzar altres inversions”.

“Els veïns no entenen que l'alcalde de Compromís, Alfred Remolar, decidisca dedicar més de 700.000 euros al seu despatx en el Palau i es negue a implantar el servei d'infermeria escolar que demanden les famílies i els docents en el col·legi”. “No entenen que hi haja ciutadans que urgisquen ajudes i reclamen des de fa mesos la reparació de voreres o camins rurals, i els diners, no obstant això, es destine a aquesta obra magna a la qual l'alcalde desitja traslladar el seu despatx”.

Per al PP, la rehabilitació del Palau és un projecte emblemàtic per a Betxí que “creiem que s'ha de culminar perquè és un valor únic per al nostre municipi”. No obstant això, “en un moment tan crític i singular com el que estem travessant, creiem que s'haurien de marcar prioritats”. “Hi ha autònoms que s'han vist obligats a tancar les seues activitats i a acomiadar a veïns. L'atur s'ha disparat i l'àrea de Serveis Socials ha vist com s'ha incrementat el nombre de demandes d'ajudes per emergència”. En un escenari com aquest “i amb un alcalde que fa carrera com a director territorial d'Educació a Castelló, pocs entenen que preferisca invertir els recursos de tots a acabar el seu despatx en el Palau abans que a garantir les necessitats de les famílies de Betxí”.

Pujar