3 de juny de 2020 3/6/20

Remolar inicia les gestions per a incrementar la freqüència d'autobusos a l'UJI

Remolar inicia les gestions per a incrementar la freqüència d'autobusos a l'UJI - (foto 1)

    L'Ajuntament de Betxí, amb el seu alcalde Alfred Remolar al capdavant, han iniciat els tràmits per aconseguir incrementar la freqüència del transport públic que passa per la població, especialment pel que fa als autobusos dirigits a la Universitat Jaume I.

    A través d'un escrit dirigit a la Generalitat Valenciana, s'ha proposat augmentar el número dels serveis dirigits a la capital de la Plana a cinc diaris, que connectarien a més a més la població de la Plana Baixa amb l’hospital de la Plana, l’Hospital Provincial i les estacions de ferrocarril de Vila-real i Castelló. Així mateix, Remolar ha començat a recollir els informes i les dades dels autobusos compartits entre Almassora i Borriana per copiar un model semblant i poder dur-lo endavant amb la col·laboració de la Vall d'Uixò de cara a un major servei de transport públic dirigit a la UJI.

    “Des de fa anys estem intentant diverses opcions per tal d'afavorir el transport compartit entre els estudiants universitaris o augmentar la freqüència de autobusos per poder dirigir-se als edificis públics més importants, ja que les actuals connexions són insuficients per donar servei a la població”, ha apuntat Remolar. En este sentit, l'alcalde ha concretat que “es tracta de fer realitat una demanda àmpliament reivindicada pels nostres veïns i veïnes, especialment pels més joves”.

    A l'espera de la resposta per part de la Generalitat Valenciana a l'escrit de l'Ajuntament, l'equip de govern de BLOC-COMPROMÍS continuarà recollint la informació necessària per poder ampliar del número d'autobusos a partir del pròxim curs lectiu. En este sentit, en els pròxims mesos es durà a terme un estudi a través de la regidoria d’Educació i de Joventut per tal de poder determinar quins són els horaris més adequats i més freqüentats pels joves que es dirigeixen a la universitat de Castelló.

    Pujar