6 de juny de 2020 6/6/20

La regidoria d'Igualtat de Betxí consciència sobre la violència de gènere

La regidoria d'Igualtat de Betxí consciència sobre la violència de gènere - (foto 1)
  • La localitat va acollir ahir diferents activitats amb motiu del Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona

La regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Betxí, que gestiona la socialista María José Montolío, va organitzar ahir diferents activitats amb motiu de la celebració del Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona.

A partir de les 11.00 hores va haver-hi activitats per als xiquets i xiquetes en el Casal Jove, on es van realitzar tallers participatius amb la creació d'un gran mural. A continuació, va tindre lloc un contacontes en la plaça Major a càrrec de la companyia Rebombori que, sota el nom de ‘Basta! Stop violència de génere’, es va comptar amb el relat de diversos contes per a conscienciar sobre el maltractament i la necessitat d'erradicar la violència contra la dona. Així mateix, també es va fer l'acte commemoratiu ‘Arrels d’esperança’ en memòria de les dones assassinades per la violència masclista en 2019. La jornada va acabar amb la lectura del manifest del 25 de novembre.

Pujar