elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Quasi 80 inscrits en la quarta Borsa de Foment de l’Ocupació Local

Quasi 80 inscrits en la quarta Borsa de Foment de l’Ocupació Local

  Ahir es va tancar el termini per a puntar-se a la quarta Borsa de Foment de l’Ocupació Local que l’Ajuntament de Betxí havia convocat en les darreres setmanes.  En concret, han sigut 79 els veïns de la localitat que s’han arrimat fins a les dependències municipals per poder participar d’este mecanisme de treball que el consistori betxinenc ha posat en funcionament en els últims anys.

  A partir de demà, diversos funcionaris municipals iniciaran el procés de baremació del personal, segons les bases de la convocatòria.  D’esta forma, s’espera que la pròxima setmana puga estar ordenat el llistat per poder començar les contractacions dels treballadors.

  Cal recordar que els aspirants podran ser contractats durant un mes a jornada completa o durant dos mesos a mitja jornada i ser ocupats en diverses tasques del municipi, com ara la neteja dels carrers, parcs i jardins, la millora del terme o fins i tot activitats en departaments culturals o esportius.

  Segons l’alcalde de la localitat, Alfred Remolar, “esta bossa és un mecanisme molt important per al nostre poble, ja que permet contractar a moltíssimes persones que, al mateix temps, s’encarreguen de mantindre’l i millorar-lo”. 

  La Borsa de Foment de l’Ocupació Local va nàixer el 2012 amb un pressupost de 13.000€ amb la finalitat d’ajudar els més necessitats i de millorar diverses àrees municipals.  Ara, cinc anys després, el pressupost s’ha multiplicat fins arribar als 50.000€ i suposa un instrument de treball de primer odre per a moltes famílies de la localitat, ja que al llarg de l’any ocupa a desenes de persones.

  Pujar