23 de setembre de 2020 23/9/20

Betxí tanca “Postres de músic” amb el grup local Los Altragos

Betxí tanca “Postres de músic” amb el grup local Los Altragos - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Betxí tanca “Postres de músic” amb el grup local Los Altragos - (foto 2)

  El grup local de rock n' roll "Los Altragos" van tancar anit el projecte musical "Postres de músic" que, durant els últims cinc anys, ha unit la música i el foment del xicotet comerç de Betxí. Durant este temps, vora una vintena de grups i artistes han actuat en diversos escenaris del municipi per a impulsar els bars i els restaurants de la localitat, ja que les entrades eren gratuïtes per als seus clients.

  Des de l'inici, la iniciativa va tindre bona acollida, especialment per la qualitat dels artistes que han conformat els cartells. Entre d'altres, cal destacar grans veus com la finalista de la primera edició de La Voz Neus Ferri o Pep Gimeno "el botifarra". De fet, el foment de la música en valencià ha sigut una altra de les fases del projecte, especialment en la seua vessant de cantautors, ja que artistes com ara Pau Alabajos, Xavi Sarrià o Feliu Ventura han participat en la iniciativa. Enguany, "Postres de Músic" s'ha centrat en els grups locals, amb Moron's Five i Los Altragos.

  L'alcalde de la localitat, Alfred Remolar, ha destacat que "esta idea ha marcat un abans i un després en les nostres propostes culturals, ja que ha unit el foment del comerç d'una manera lúdica i diferent que, a hores d'ara, ja ha sigut copiada per diversos municipis".

  El concert d'anit va servir per consolidar Los Altragos con un dels millors grups de rock de la comarca i, alhora, va significar la presentació del Sant Antoni Pop Festival que, com tots els anys, se celebrarà a Betxí a finals de gener i que, per a la pròxima edició, comptarà amb l'històric grup nord-americà The Fleshtones.

  Pujar