elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Betxí obri la seua quarta bossa de treball per impulsar l'ocupació local

Betxí obri la seua quarta bossa de treball per impulsar l'ocupació local
  • Els requisits són estar empadronats al municipi i figurar com a demandants d'ocupació

  • Les contractacions seran a mitja jornada per un període de dos mesos o durant un mes a jornada complet

MÉS FOTOS
Betxí obri la seua quarta bossa de treball per impulsar l'ocupació local - (foto 2)

L'Ajuntament de Betxí ha obert la quarta bossa de treball local en la qual espera que s'inscriguen més de 100 veïns i veïnes en situació d'atur. Es tracta de la iniciativa que sota el nom de "Foment de l'Ocupació Local", preveu contractar per diversos mesos a totes les persones del poble que es troben a l'atur. La partida, que enguany compta amb un 10% més que l'anterior, té un pressupost total de 40.000€ i s'ha consolidat ja com un referent de col·locació de treballadors en la localitat de la Plana Baixa.

L'alcalde de Betxí, Alfred Remolar, ha destacat que les anteriors convocatòries de la borsa van suposar "un èxit". Tant, que més de 60 persones han sigut contractades en l'últim any a través d'aquesta bossa. "En esta quarta edició esperem superar el centenar de sol·licituds i continuar impulsant l'ocupació al nostre municipi", ha manifestat Remolar. L'alcalde de Betxí ha explicat que les contractacions solen ser de mitja jornada i per un període de dos mesos i van accedint a les mateixes en grups de sis o set persones. "És una iniciativa important per als veïns que ja s'han quedat sense cap tipus d'ajuda i que a través de la bossa poden completar les seues hores cotitzades i, alhora, millorar la qualitat de vida del nostre poble", ha subratllat.

Remolar ha recordat que aquest projecte es va posar en marxa a través del Consell Econòmic Municipal, que és una de les apostes de l'equip de govern, i en el qual participen tots els agents empresarials i polítics del municipi. Cal recordar que podran optar a la bossa de treball les persones empadronades a Betxí que acrediten estar en situació d'atur. El període d'inscripció estarà obert durant 20 dies hàbils i es preveu que el termini acabe el pròxim 20 d'abril.

Pujar