12 de juliol de 2020 12/7/20

La regidoria de Medi Ambient posa en marxa la campanya #BéteraNeta

  L'Ajuntament de Bétera, conscient de la importància de tindre un municipi net ha posat en marxa la campanya # BéteraNeta mitjançant la regidoria de Medi Ambient. El regidor delegat d'esta àrea, Joano Baudés (Compromís), ha explicat que la iniciativa té com a objectius generals, entre d'altres, difondre els avantatges de tindre una ciutat més neta, sensibilitzar el públic escolar i adult i implicar les persones en la neteja. "Hem de promoure entre totes i tots la idea que embrutar i deteriorar els espais públics és una falta de respecte cap a les altres persones i que mantindre el municipi net no és una opció, és una obligació, un deure de les persones", explicà Baudés.

  La campanya es compon de diferents vídeos on es reafermen estes idees, així com el repartiment de 2.000 díptics explicatius, cartelleria i la difusió de tot el material gràfic i audiovisual a través de les xarxes socials de l'Ajuntament de Bétera, el web municipal i el diari digital Bétera Informació.

  Campanya escolar

  Totes les propostes informatives aniran acompanyades d'una campanya de conscienciació a les escoles que es posarà en marxa en el curs escolar 2017-18. Consistirà en una activitat als col·legis amb la Contacontes "La Dra. Residu", i un relat en el qual es treballa de forma dinàmica la neteja dels espais públics, la recollida selectiva de residus, els excrements canins, i es tracten les excuses per no participar (inclou escenografia i altres elements).

  La sessió es realitzarà amb cursos de 4 o 5 de primària amb una sessió (d'aproximadament una hora i mitja) en cada centre educatiu. Es repartirà un fullet per vore a casa o es detalla la filosofia de la campanya "per què volen Bétera neta?".

  Pujar