elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Denuncien que el pressupost aprovat a Bétera oblida a les urbanitzacions

Denuncien que el pressupost aprovat a Bétera oblida a les urbanitzacions
  • “L'equip de Govern de Bétera liderat per Compromís aprova in extremis els pressupostos amb el suport d'un trànsfuga”, denuncia la Coalició Mes Camarena-CUBE

MÉS FOTOS
Denuncien que el pressupost aprovat a Bétera oblida a les urbanitzacions  - (foto 2)
Denuncien que el pressupost aprovat a Bétera oblida a les urbanitzacions  - (foto 3)
Denuncien que el pressupost aprovat a Bétera oblida a les urbanitzacions  - (foto 4)

Aquest dilluns va tenir lloc un Ple extraordinari per a aprovar els pressupostos de l'Ajuntament de Bétera. La Coalició Mes Camarena-CUBE denuncia que l'alcaldessa de Compromís va necessitar dues votacions, el seu propi "vot de qualitat" o vot doble, i el suport del regidor trànsfuga de Ciutadans que es va abstenir desfent així l'empat.

"El govern va haver de fer piruetes per a mantenir-se contra vent i marea en la seua minoria que mantenen per a no deixar el poder i no cedir en les reivindicacions de les Urbanitzacions encapçalades per la Coalició Mes Camarena-CUBE", lamenta el seu portaveu Salvador Beltrán.

El regidor recorda que la Coalició va ser durant 9 mesos soci de govern i "va permetre" una majoria folgada, però davant "els incompliments" del pacte de govern pel que concerneix les Urbanitzacions els tres regidors de Mas Camarena-CUBE "dimitim i passem a l'oposició per a seguir defensant els interessos de les urbanitzacions".

Atès que un dels regidors de Ciutadans va ser expulsat de la formació a l'inici de la legislatura i no va deixar la seua Acta de Regidor, va quedar com a trànsfuga amb veu i vot, afigen des de la Coalició. Aquesta "situació indeterminada" i "volàtil" d'aqueix vot, "ha permès" a Compromís mantenir-se, apunta l'edil, malgrat que sempre van defensar les "bones pràctiques" en política i van condemnar el transfuguisme.

"Aquest dilluns amb uns pressupostos clarament orientats a la despesa i inversions en el centre del poble, van quedar relegats tots els projectes de les urbanitzacions (menys un), així com la resolució de problemes endèmics com els de Camí de Paterna, el Centre Cívic, la brossa de Mas Camarena, etc", denuncia la Coalició Mes Camarena-CUBE.

Segons les xifres que va donar a conèixer el portaveu de la Coalició Mes Camarena-CUBE i com un exemple, de les inversions que sumen més d'1,8 milions només es destina un 3% a urbanitzacions quan els veïns són el 40% de la població.

Pujar