11 de juliol de 2020 11/7/20

Ciutadans denuncia la "inacció" de l'Ajuntament i l'insta a "complir els acords dels Plens"

Ciutadans denuncia la "inacció" de l'Ajuntament i l'insta a "complir els acords dels Plens" - (foto 1)

    Ciutadans (Cs) Bétera ha denunciat la inacció de l'Ajuntament i l'ha instat a complir els acords dels Plens. Per aconseguir-ho, ha presentat una iniciativa per a seguiment de les mocions aprovades. Així ho ha destacat la portaveu, Eva Martínez qui ha ressaltat que "els cul de sac de Mas Camarena segueixen sense condicionar-se un any després d'aprovar-se la seua adequació".

    En este sentit, la regidora ha explicat que "volem respostes, seguiments i constància perquè es complisca tot allò que s'ha acordat en els plens ja que no podem permetre que les mocions aprovades es perden en la burocràcia de l'Ajuntament" alhora que ha subratllat que "el treball dels grups de l'oposició no ha de quedar-se en paper mullat, sense cap utilitat per als ciutadans que representem".

    Per tot açò, Martínez ha demanat en la moció presentada que "es constituïsca una taula de seguiment de mocions per a controlar el seu compliment, que s'emeta un informe semestral respecte d'això i que les mocions aprovades s'incloguen en el Portal de Transparencia".

    A més, ha detallat la regidora, "se ha de permetre que les associacions, col·lectius o ciutadans interessats puguen sol·licitar, omplint un simple formulari, ser informats sobre el grau de compliment íntegre o parcial de la moció".

    Pujar