elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els agents d'innovació treballen per a millorar la digitalització del comerç i la indústria

Els agents d'innovació treballen per a millorar la digitalització del comerç i la indústria
  • Bétera va acollir la reunió de coordinació i es desenvoluparà un taller el pròxim dia 13

Els agents d'innovació de la Mancomunitat Camp de Túria s'estan coordinant amb tots els ajuntaments de la comarca per a desenvolupar accions que milloren la digitalització del comerç i la indústria de Camp de Túria.

Així, ja s'han desenvolupat tallers en diferents municipis i en els pròxims dies es desenvoluparan en uns altres. El pròxim 13 d'abril a partir de les 08:30h tindrà lloc un taller de digitalització a Bétera.

Els comerços i indústries que vulguen participar podran conèixer en primera persona el treball que desenvolupen els agents i com poden ajudar a la digitalització en els diferents municipis de la comarca.

Entre altres assumptes, el personal tècnic de l'Oficina d'Innovació de la Mancomunitat Camp de Túria donarà a conèixer les ajudes del Kit Digital. És un programa públic d'ajudes econòmiques finançat pels fons Next Generation-EU dirigit a autònoms i pimes d'Espanya que contribuirà a l'adopció de solucions tecnològiques per a la seua digitalització.

L'objectiu dels agents d'innovació és ajudar a millorar els processos de digitalització a la comarca a més d'aprofitar la innovació per a adoptar nous processos que milloren la qualitat dels productes i serveis. Si tens una empresa o un comerç i necessites conèixer més sobre com la digitalització pot ajudar-te a millorar el teu negoci no el dubtes i posa't en contacte amb la Mancomunitat Camp de Túria.

Pujar