15 de novembre de 2019 15/11/19

La zona Esportiva de la Capella, ultima la seua obertura

La zona Esportiva de la Capella, ultima la seua obertura - (foto 1)

  Mancant uns xicotets retocs, la zona esportiva situada en La *Capella hem es troba ja finalitzada i permetrà, en breu, gaudir als veïns de l'entorn, d'un espai adequat llaura la pràctica esportiva.

  Aquesta actuació, que ha comptat amb un pressupost de 18.000 euros , ha consistit en la sustitució del anterior pis d'arena, per un sòl especific per a la pràctica esportiva, i compta amb la instal·lació d'una barreu e seguretat i la instal·lació de l'enllumenat pertinent.

  L'espai, ara condicionat, compta amb una superfície de 16 metres d'ample per 27 de llarg en el qual se situaran pistes per a jugar a bàsquet i una graderia per al públic, delimitant al seu torn, dos espais; un entorn per als més xicotets i un altre per a la gent jove.

  És important assenyalar que, abans d'iniciar el projecte, l'actuació es va consensuar amb el veïnat, la qual cosa ha permés tancar aspectes com a horaris d'ús i mesures de seguretat o usos de la instal·lació. Amb aquesta mesura, s'ofereix un servei al veïnat, molt demandat des de fa temps, alhora que s'ofereix una alternativa d'oci i temps liure als joves del municipi donant suport a la pràctica d'activitats esportives.

  L'actuació municipal finalitzarà amb la instal·lació, en breu de les porteries i la canastra, a més de pintar i acabar alguns punts davant la impossibilitat de finalitzar en l'actualitat com a conseqüència de les festes nadalenques.

  Per a Xavi Tró, regidor d'*Esports i responsable de l'*àrea d'Obres i *Serveis: "estem molt satisfets amb aquesta actuació, perquè doten d'una nova infraestructura esportiva allà on no hi havia, permetrà als més xicotets i als adolescents practicar esports col·lectius com el futbito, l'hoquei o *basquet o patinar i corre de manera més individual.

  ocultar
  La zona Esportiva de la Capella, ultima la seua obertura
  Pujar