19 de setembre de 2020 19/9/20

El Trinquet de Benissa rep la visita dels millors jugadors de la lliga de pilota

El Trinquet de Benissa rep la visita dels millors jugadors de la lliga de pilota - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El Trinquet de Benissa rep la visita dels millors jugadors de la lliga de pilota - (foto 2)

  Diumenge que ve dia 27 de gener, el Trinquet de Benissa serà l'escenari de celebració de la tercera jornada de la lliga Bankia de "escala i corda", una partida que enfrontarà als millors especialistes d'aquest esport que una vegada més s'enfronten a Benissa.

  La partida, que se celebrarà a les 17.30 hores enfrontarà a l'equip de València format per Pujol II, Raúl i Bueno contra l'equip de Murla conformat per Javi, Genoves II i Héctor, en el qual promet ser el millor enfrontament possible en l'actualitat dins d'aquesta disciplina esportiva.

  En paraules dels especialistes consultats, aquesta partida suposa, a dia de hui, aglutinar en un mateix trinquet a l'elit de la pilota valenciana, la qual cosa permet assegurar un magnífic espectacle en un municipi com Benissa, convertit, gràcies a la tradició i l'esforç de moltes persones, en un punt de referència dins del mapa de la pilota valenciana.

  Aquesta activitat de primer ordre, se celebra a l'entorn de la Fira i Porrat de Sant Antoni, sent pràcticament el fermall d'or a unes activitats que al llarg de tres setmanes han permés gaudir d'un ampli ventall d'activitats.

  Xavi Tro, regidor d'esports comenta que 'aquest esdeveniment esportiu dintre del programa de La Fira i Porrat de Sant Antoni, és en aquesta ocasió la millor partida que es pot esperar en Pilota Valenciana, per això recomane a totes les persones que vinguen a gaudir del trinquet, de la pilota valenciana i de l'ambient esportiu que es respira durant la partida'.

  Pujar