13 de juliol de 2020 13/7/20

S'inicien les actuacions de millora energètica en el Pla de Carrals i Pla de Bonaire

S'inicien les actuacions de millora energètica en el Pla de Carrals i Pla de Bonaire - (foto 1)

    Durant aquests dies s'han iniciat les obres de substitució de l'enllumenat públic de Pla de Carrals i Pla de Bonaire, incorporant lluminàries LED d'última generació i substituint les existents.

    Aquesta actuació permetrà optimitzar l'eficiència energètica en una zona d'importància comercial i empresarial, que inclou la il·luminació de l'Avinguda d'Europa, entre altres carrers i vials adjacents. D'aquesta manera, l'objectiu d'aquesta actualització en l'enllumenat públic permetrà millorar el nivell d'il·luminació, reduir en aproximadament un 75% el consum energètic de la instal·lació i millorar l'encès automàtic existent. En total, l'actuació té previst la substitució de 270 lluminàries.

    A destacar que la base de licitació en obert era de 96.000 €, si bé després del concurs el cost de l'adjudicació serà de 78.770 € (IVA inclòs), a causa de la competitivitat que genera el propi concurs en tractar-se d'un procediment obert

    "Des de l'Ajuntament de Benissa continuem amb el nostre compromís amb el medi ambient, l'estalvi econòmic i l'eficiència energètica, ara amb la substitució de les lluminàries convencionals del Pla de Carrals i Bonaire per LEDs d'alta eficiència i menor consum, la qual cosa equival també a un menor cost econòmic en la factura de l'electricitat a final de mes", ha subratllat el regidor d'obres i serveis, Xavi Tro.

    Pujar