18 de novembre de 2019 18/11/19

‘El CAU' s'estrena amb més d'un centenar de joves 

‘El CAU' s'estrena amb més d'un centenar de joves  - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  ‘El CAU' s'estrena amb més d'un centenar de joves  - (foto 2)

  'El Cau' es va estrenar aquest cap de setmana amb un gran èxit d'acolliment, amb més de 100 joves que es van acostar a conèixer aquest nou espai municipal i gratuït durant la vesprada del dissabte.

  En la posada de llarg de 'El Cau' va actuar la 'Little Big Band' i va haver-hi berenar per a tots els assistents, que van poder gaudir de diversos jocs, activitats dirigides per monitors o del futbolí. A les persones que van participar també se'ls va demanar suggeriments per a anar incorporant en el Cau, que van ser dipositats amb post-its en un panell per al posterior estudi del personal de la Regidoria de Joventut.

  Aquesta àmplia sala, situada en els baixos del Casal del Jove. està oberta per a joves a partir de 12 anys perquè ho gaudisquen de la manera que desitgen a través de diverses activitats d'oci.

  La proposta municipal pretén donar una resposta al fet que les persones adolescents tinguen un espai obert i al seu gust per a gaudir en el seu temps lliure. Actualment 'El Cau' està equipat amb mobles, jocs de taula i cartes, un futbolí i màquines de vending per a begudes fredes i calentes.

  Amb diverses persones que monitoritzaran les activitats, 'El Cau' obrirà els divendres de 18.00 a 22.00 h, els dissabtes de 18.00 a 00.00 h i diumenges i festius de 18.00 a 21.00 h. També oferirà servei en les vespres de festius, de 18.00 a 00.00 h.

  Aquesta iniciativa és una mostra del model d'oci pel qual l'ajuntament pretén apostar, generant entre els joves noves alternatives d'oci o que complementen a les actuals.

  ocultar
  ‘El CAU' s'estrena amb més d'un centenar de joves 
  Pujar