elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El servei de salvament de la costa de Benissa s’inicia aquest cap de setmana

El servei de salvament de la costa de Benissa s’inicia aquest cap de setmana

  Aquest dissabte 15 de juny i fins al diumenge 15 de setembre les cales de Benissa comptaran amb servei de vigilància de manera ininterrompuda des de les 10 h fins a les 20 h durant cada dia de la setmana.                  

  A més a més, l'empresa concessionària, SVS, realitzarà 6 dies més addicionals. Dos d’aquests dies van ser utilitzats el passat cap de setmana, 8 i 9 de juny, i la resta s’utilitzaran els dos últims caps de setmana de setembre.

  Així mateix, el servei de vigilància, en especial el servei de la cala La Fustera, comptara amb una caira amfíbia per oferir a les persones amb mobilitat reduïda poder banyar-se en la platja. Aquest servei estarà disponible cada dia de la setmana des de les 10 h fins a les 14 h.

  La platja de La Fustera, a més, ha rebut algunes millores de condicionament com són les dues rampes que donen accés a la zona del berenador o la nova senyalització dels pàrquings amb places de minusvàlids i una placa informativa en la rotonda de la platja. Tanmateix, els lavabos de La Fustera han sigut reformats pel xiringuito Mandala, com a part de la renovació de la seua concessió.

  Amb aquests serveis i les millores en les instal·lacions de la cala, des de l’Ajuntament donem per inaugurada la temporada estival en la costa de Benissa.

  Pujar