elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

'Déu et salve, María': El primer guió escrit per un veí de Benissa

'Déu et salve, María': El primer guió escrit per un veí de Benissa
  • La Casa Museu dels Abargues de Benissa es convertirà aquests dies en el plató d'un rodatge

MÉS FOTOS
'Déu et salve, María': El primer guió escrit per un veí de Benissa - (foto 2)
'Déu et salve, María': El primer guió escrit per un veí de Benissa - (foto 3)

El rodatge comença en uns dies “Déu et salve, María” és el primer guió escrit per Raúl Martínez, un benissero que és una caixa de sorpreses en compaginar el seu paper de locutor i redactor i ara també guionista.

Una obra que va arribar a les mans de la seua amiga, l'actriu teuladina Rosa Català, qui no va dubtar a proposar-li portar-la a la pantalla gran i que el públic se sorprenguera igual que va fer ella.

Una proposició a la qual no es va poder resistir i en la qual només hi havia una condició: “jo em puge al carro si tu també ho fas, és més has de ser la protagonista de la meua primera història”.

La benvolguda actriu tampoc va poder resistir-se i ha cercat les poques hores lliures que té, després de dirigir quasi diàriament les diferents escoles de teatre comarcals i la tournée del seu espectacle teatral “Dorotea”, per a ficar-se en aquest paper.

Un tàndem perfecte que ha volgut completar l'equip d'aquest curtmetratge amb més veïnes i veïns de la zona amb l'objectiu de fer comarca i que s'assabente el món sencer que als nostres pobles hi ha grans professionals.

Noms que anirem coneixent en pròxims reportatges. De moment, us podem avançar que es troben el de José Miguel Idígoras, el seu director de confiança que alhora farà de productor al costat d'Oliver Kingsbury que ha adaptat el guió.

El curtmetratge ens traslladarà a la fi dels 70 on el seu protagonista, María, ens farà posar-nos en la seua pell arribant a estremir-nos. Criada en un si religiós i molt estricte i amb una joventut que li arriba en plena maduresa. Encara que no ha transcorregut molt més del seu guió, sembla ser que té molt bona pinta.

La Casa Museu dels Abargues de Benissa es convertirà aquests dies en el plató d'un rodatge que tot apunta que serà el principi d'una llarga trajectòria artística que unirà al locutor i a l'actriu. Tots dos es mostren entusiasmats amb aquest projecte pel qual diferents productores s'han interessat per a presentar-lo en diferents festivals cinematogràfics.

Pujar