elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Mes de la Salut a Benissa

  La regidoria de Sanitat ha organitzat el Mes de la Salut, un programa d'activitats encaminades a fomentar hàbits saludables i prevenir certes malalties, dirigit a tota la ciutadania.

  La programació inclou diverses xarrades sota els següents títols: “Alimentació saludable”, “Cartera de Serveis del SAIP “, “Pre-Diabetis Reversible”, “Viure sense dolor”, “L´aliment com a medicament”, “Parell biomagnètic i neuropsicologia biomagnètica”, “La logopèdia, la desconeguda disciplina sanitària, què és? Què treballa? Com?”, “Protegint el teu autoconcepte. Tu ho vals”, “Transplantament i donacions de medul·la òssia”, “Val més prevenir” i “Els superaliments: què són, per a què serveixen i com s´utilitzen”.

  L'AECC de Benissa celebrarà el “Dia Mundial contra el càncer” amb diferents activitats el dissabte 15 d'octubre, i per al diumenge 16 d'octubre s'ha programat una caminada saludable “Ruta Marjal Pego-Oliva”, organitzada dins del cicle “Descobreix la nostra comarca”.

  La Piscina Municipal de Benissa també oferirà diverses activitats gratuïtes al llarg del mes d'octubre: cicle indoor el dia 4 d'octubre, aquagym el dia 18 d'octubre i zumba el dia 26 d'octubre.

  Els tallers completaran el mes de la Salut, el 7 d'octubre, sobre “Pilates en l'embaràs. Gaudeix d'un embaràs saludable”; el 8 d'octubre, sobre “Diàleg amb els nostres òrgans interns. Com escoltar els nostres òrgans i els seus símptomes”; i finalment el 28 d'octubre sobre etiquetatge nutricional “I.......... açò què porta?”.

  Cal recordar que la donació de sang que es realitza tots els mesos tindrà lloc el dijous 6 d'octubre al Centre Social Bèrnia, de 17 a 20.30 hores.

  D'altra banda, algunes empreses col·laboraran en el mes de la salut, oferint promocions durant el mes d'octubre: Visioptica, Farmàcia Mario Solón, Manuel Copeiro del Villar, Biomercat, Farmàcia Femenia i Centre Mèdic Benissa.

  La regidora de Sanitat, Gloria Ivars, ha declarat que “vol agrair tant a les empreses col·laboradores com al Centre Salut Benissa i a l'Hospital Marina Salut, la seua bona predisposició i participació en aquesta edició del Mes de la Salut. Així mateix, anima a tota la ciutadania a participar en aquestes activitats saludables i a aportar suggeriments i propostes a través del correu electrònic sanidad@ajbenissa.es”

  Per a més detalls, consultar el fullet adjunt:

  http://es.slideshare.net/AytoBenissa/mes-de-la-salut-benissa-2016

  Pujar