20 de novembre de 2019 20/11/19

El Palau Sant Pere acull l'entrenament del Club de Gimnàstica Rítmica Sierra Madrid

El Palau Sant Pere acull l'entrenament del Club de Gimnàstica Rítmica Sierra Madrid - (foto 1)

  L'elecció de Benissa com a lloc per a realitzar aquesta concentració, posa de manifest, la qualitat de les instal·lacions i l'entorn òptim per a la progressió d'aquest tipus d'esportistes.

  La setmana de l'1 al 4 d'agost, el Club de Gimnàstica Rítmica Sierra Madrid, de la població de Colmenarejo, va realitzar uns entrenaments en Palau Sant Pere.

  La concentració realitzada a Benissa va comptar amb un total de 60 alumnes i alumnes distribuïts en 2 grups, en horari al matí i vesprada, una intensa activitat que va permetre als i les gimnastes aprofitar aquests dies de descans vacacional per a realitzar un entrenament de qualitat en les instal·lacions del nostre municipi.

  Durant els dies de concentració, el grup de Madrid va realitzar una tasca orientada a l'alt rendiment, el que es va poder apreciar el nivell de monitors i esportistes. La Regidoria d'Esports va sol·licitar, aprofitant l'estada que es realitzaren 2 Masterclass per a les alumnes de l'Escola Municipal de Gimnàstica Ritmica de Benissa, que van participar en el curs de juny.

  Les dues sessions van ser diferenciades, en la primera es treballaven fonaments, com la coordinació, equilibri, elasticitat, flexibilitat i desplaçaments. En la segona sessió ja es van treballar els aparells, amb un treball més específic en cadascun d'ells.

  Aquesta activitat i la visita d'aquest club, permet a les nostres gimnastes, contrastar coneixements i millorar el nivell dels seus exercicis. Al temps, suposa utilitzar l'esport per a generar vincles entre les pròpies esportistes.

  ocultar
  El Palau Sant Pere acull l'entrenament del Club de Gimnàstica Rítmica Sierra Madrid
  Pujar