25 de setembre de 2020 25/9/20

Obert el termini de matrícula per a les proves de la JQCV

Obert el termini de matrícula per a les proves de la JQCV - (foto 1)

  La regidoria de Normalització Lingüística de l'Ajuntament de Benissa informa que s’ha obert un nou termini de presentació de sol·licituds per a realitzar els exàmens de la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià (JQCV) de l’1 a l’11 de setembre de 2016. Esta matrícula dóna dret a presentar-se a les proves de novembre.

  Així mateix comunica que els drets d'examen, per als graus Oral i Elemental són de 20.40 €; per als graus Mitjà i Superior, són de 25.50 € i per als llenguatges específics, són de 27.54 €. La inscripció completament telemàtica, és a dir, amb pagament i firma electrònica, té una bonificació del 10% .

  Cal recordar que les proves de grau Mitjà i de grau Superior es realitzaran en dues fases. En la primera fase, s'avaluaran els continguts de les àrees 1 i 2 (les de tipus test). Un altre dia, en la segona fase, s'avaluaran els continguts de les àrees 3 i 4 (redacció, dictat i expressió oral). Només podran realitzar la segona fase els aspirants que hagen superat la primera. Les proves de coneixements orals, de grau elemental i dels certificats de capacitació tècnica es realitzaran cada una, en una única jornada.

  Les persones interessades a inscriure's poden descarregar-se l'imprés des de la pàgina web de la Conselleria http://www.ceice.gva.es/polin/val/jqcv/ o desplaçar-se a AVIVA BENISSA – Agència de Promoció del Valencià on a més de facilitar-los l’imprés per a les proves de la JQCV, els aclariran qualsevol dubte i els donaran el tríptic "Recursos per a l'aprenentatge del valencià per Internet".

  Una vegada abonada la taxa, poden dirigir-se a l'OAC (Oficina d'Atenció al Ciutadà) on els tramitaran la inscripció, en horari de 9 h fins a 14 h.

  Pujar