21 d’octubre de 2020 21/10/20

Una nova estructura de participació ciutadana: arranquen les assemblees per barris a Benissa

Una nova estructura de participació ciutadana: arranquen les assemblees per barris a Benissa - (foto 1)

    Ahir dimecres es va celebrar la presentació de l'eina participativa de les assemblees per barris de Benissa a l'Espai cultural de les Cases de Batlle. L'acte va comptar amb la presència d'Abel Cardona, l'Alcalde de Benissa, Belén Ivars, regidora de Participació i l'equip tècnic que desenvoluparà el procés.

    L'objectiu d'aquest procés és generar un espai de participació descentralitzat que tinga en compte la diversitat del territori del municipi i on es puguen fer reflexions sobre problemàtiques i propostes més ajustades als espais que habiten els veïns i veïnes de Benissa.

    La participació en aquestes assemblees està oberta per a qualsevol persona que tinga interés en col·laborar en els temes relatius a cadascuna de les zones. El procés contempla dues assemblees per a cada barri: una primera on es tractarà la diagnosi de cada zona i una segona assemblea per a fer propostes específiques.

    Les assemblees de diagnosi tindran lloc la setmana de l'11 de març i la segona ronda d'assemblees de propostes serà la setmana del 25 de març. D'ací a poc temps es distribuiran cartells amb les convocatòries concretes especificant dia, hora i lloc per a cada barri. Una vegada haja finalitzat el procés d'assemblees, el treball continuarà amb unes trobades conjuntes per a tots els barris on es tractarà la priorització de les accions proposades i el sistema d'avaluació i seguiment.

    Pujar