elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La IV Marató de Donació de Sang se celebra aquest divendres a Benissa

  Divendres que ve dia 5 d'abril, de 16.30 a 20.30, Benissa té una cita amb la solidaritat amb la celebració de la IV Marató de donació de Sang i Medul·la Òssia en el Centre Social Bèrnia.

  Aquesta jornada, en la que s'espera superar les xifres de donació d'edicions anteriors, comptarà a més amb l'al·licient del sorteig, entre tots els donants, de dos vals de compra per valor de 50 euros en el comerç de Benissa.

  Amb aquesta donació, el Centre de Transfusió d'Alacant pretén pal·liar la reducció de donacions que es produeix tradicionalment com a conseqüència de l'arribada del període vacacional de Pasqua i Setmana Santa, dues de les dates on es produeix, una major demanda als hospitals, i una reducció de donacions.

  Cal recordar que per a ser donant de sang, únicament és necessari tindre més de 18 anys i trobar-se en perfecte estat de salut.

  Les donacions realitzades contribueixen directament a ajudar, almenys a tres persones als hospitals alacantins, alguna cosa que converteix aquest gest, en un dels més solidaris que puga realitzar-se en l'actualitat.

   

  Pujar