12 de novembre de 2019 12/11/19

Més de 30 joves participen en el torneig 3x3 de Bàsquet de Benissa

Més de 30 joves participen en el torneig 3x3 de Bàsquet de Benissa - (foto 1)

  El passat dia 2 de gener, el Palau Sant Pere de Benissa va acollir la celebració del torneig 3x3 de bàsquet en el qual van participar més de 30 joves de Benissa i Teulada.

  L'activitat va començar en unes competicions per a infantils i cadets en dues canastres amb un total de quatre equips participant. Per altra part, en la competició d'equips més majors van participar un total de 5 equips, sent un d'ells íntegrament format per xiquetes de Benissa.

  Després de finalitzar la competició es va celebrar un concurs de triples en canastra gran, quedant guanyador entre els majors; Jorge Seguí, i en la dels xicotets; Joan Giner.

  La vesprada va concloure amb un berenar per a totes aquelles persones que assistiren i el lliurament d'un record per la participació als jugadors i jugadores. Cal assenyalar l'estupend ambient regnant i l'èxit de convocatòria d'una activitat que pretén oferir alternatives d'oci als més xicotets i xicotetes en unes dates en les quals disposen de temps lliure.

  Des de l'Ajuntament de Benissa volem destacar i agrair la participació dels monitors de l'Escola Municipal de Bàsquet i membres del Club Bàsquet Benissa per organitzar aquest torneig.

  ocultar
  Més de 30 joves participen en el torneig 3x3 de Bàsquet de Benissa
  Pujar