30 de setembre de 2020 30/9/20

Les entrades pel Concert de Santa Cecília podran adquirir-se per tictactiquet

Les entrades pel Concert de Santa Cecília podran adquirir-se per tictactiquet - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Les entrades pel Concert de Santa Cecília podran adquirir-se per tictactiquet - (foto 2)

  La Societat Lírica i Musical de Benissa ha presentat hui "una revolució" en tant al pròxim concert de Santa Cecília que tindrà lloc a l'Espai d'Art Taller d'Ivars el dissabte 25 de novembre. Rafa Ivars i José Andrés Ferrer, president i vocal de la societat, han avançat un ampli ventall de novetats de cara a aquest espectacle en forma de concert.

  El primer canvi planteja facilitar l'accés a les persones assistents. Explicaren ambdós membres de la banda municipal que als últims concerts "hem notat una massificació, amb unes 500 persones al concert de Disney". Per tal motiu, el control de l'accés i de l'aforament serà major amb un sistema d'adquisició de les entrades mitjançant la plataforma digital tictactiquet (http://bandadebenissa.tictactiquet.com/ca/events/), que permetrà triar en temps real la ubicació al concert, controlant en tot moment la disponibilitat de lloc. Les entrades també s'adquiriran de manera presencial als negocis Pampallugues Decoració i a Ferrer, Rodríguez e hijos. En aquest sentit, les entrades es podran comprar a partir del 15 de novembre (17.00 h). Adquirir l'entrada ja suposa un fet igualment innovador als actes de la Societat Lírica i Musical benissera, ja que per primera vegada des de la directiva s'ha decidit "reivindicar el treball dedicat i cobrar entrada amb una finalitat no recaptatòria, i sempre a un preu simbòlic de 3 €", va explicar Rafa Ivars. El mateix president va assenyalar que els socis i sòcies, actualment uns 260, no hauran d'abonar cap quantitat econòmica.

  Un altre canvi per millorar la qualitat dels concerts serà oferir el concert en dues sessions, la primera a les 18.00 h i una segona a les 20.30, a un esdeveniment de 90 minuts de duració. L'aforament serà de 300 persones i s'habilitaran 68 cadires addicionals en cas de ser necessari, assegurant així una major "seguretat i comoditat".

  També varen explicar algunes dades del mateix concert. "Amb el cor en un puny", va destacar José Andrés Ferrer, assegurant que "aquesta serà la sensació, les emocions que es transmetera al públic. Passarem per melancolia, tristor, angoixa, i ens traslladarem igualment a l'alegria, la il·lusió, i així encadenant emocions de forma contínua al llarg del concert espectacle, amb un final que no deixarà indiferent". El músic també va afegir que "així seran les peces que toquem, un programa molt especial, i per a entendre-ho millor cal anar". El concert és una novetat en sí, amb la línia d'esdeveniments que ve incorporant Miguel Àngel Grau, director de la Banda des de fa un any.

  Pujar