21 de setembre de 2020 21/9/20

Diana Copete guanya el trofeu a la millor jugadora en el II Torneig de Futbol Aficionat femení - Vila de Benissa

Diana Copete guanya el trofeu a la millor jugadora en el II Torneig de Futbol Aficionat femení - Vila de Benissa - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Diana Copete guanya el trofeu a la millor jugadora en el II Torneig de Futbol Aficionat femení - Vila de Benissa - (foto 2)

  El mes de juny es va iniciar amb el II Torneig de Futbol Aficionat Femení - Vila de Benissa. La competició, celebrada el dia 1 de juny, va començar a les 9 h del matí al Camp de Futbol Municipal de la Costa mitjançant 4 partits entre els equips C.F. AT Ciudad de Benidorm, C.F. Miramar, U.D. Alzira i U.D. Benissa.

  En primer lloc van dur endavant la fase de grups i posteriorment van continuar amb les dues semifinals. El torneig va estar molt renyit fins que va arribar el torn de disputar el tercer i quart lloc entre l'UD Benissa i UD Alzira, on les benisseres guanyaren per 3 gols a 0 deixant-les en tercera posició i a l'UD Alzira en quarta.

  Seguidament, es va disputar la final entre CF Miramar i AT Ciudad de Benidorm, un partit molt igualat on quedaren empatats a 1 gol i van haver de concloure el partit a "penaltis". CF Miramar va quedar victoriós del partit i del II Torneig Futbol Aficionat Femení - Vila de Benissa.

  Tanmateix, tota persona que s’acostara al camp va poder comprovar el gran ambient que hi havia. Així mateix, en el descans entre ambdues fases, l’organització va obsequiar un dinar als 4 equips participants i a totes les persones voluntàries, que a més se'ls van regalar samarretes del torneig.

  En finalitzar, es va fer entrega dels trofeus entre ells el de millor jugadora, que va recaure en la integrant de l'UD Benissa, Diana Copete.

   

   

  Pujar