elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Continuen les activitats de Viu la Pasqua a Benissa

Continuen les activitats de Viu la Pasqua a Benissa

  El primer cap de setmana d'activitats del programa “Viu la Pasqua a Benissa” en 2019, va congregar a un gran nombre de persones que participar activament en les activitats musicals i esportives programades, tant el concert de la Societat Lírica i Musical de Benissa com la partida de pilota professional del diumenge, juntament amb els actes religiosos.

  Aquesta iniciativa pretén oferir a Benissa per segon any una diversa oferta d'oci a la ciutadania i als visitants que durant aquests dies festius s'aproximen a aquesta localitat.

  “Viu la Pasqua a Benissa” desenvoluparà durant tot el calendari festiu en les pròximes jornades, una intensa agenda de propostes culturals, lúdiques, esportives, comercials i gastronòmiques. Davant les nombroses visites de turistes en aquesta època de l'any, en ‘Viu la Pasqua a Benissa’ es podrà conéixer al detall el procés d'elaboració de la mona de Pasqua, podent elaborar-se un mateix la seua pròpia mona, un exemple de turisme experiencial els dies 15, 16 i 17 d'abril. Serà a través de visites guiades a partir de les 17.00, i per a la qual és necessari inscripció prèvia en turismo@ajbenissa.es o telefonant al 96 573 22 25, abonant 2 euros.

  També es podrà gaudir d'un Cicle de Microconcerts de música interior, que permetrà gaudir de diversos estils de música en llocs inusuals com la Capella de la Fundació Abargues o la Casa Abargues (dies 15 i 17 d'abril, en horaris de 19.30 i 20.30). L'entrada és gratuïta i es podrà accedir fins a completar l'aforament.

  El programa d'activitats ve a unir-se al complet programa religiós que es desenvolupa durant la Setmana Santa, oferint una variada proposta en la qual l'entorn urbà de Benissa es converteix en el perfecte escenari per al desenvolupament de les propostes.

  Pujar