18 de novembre de 2019 18/11/19

Continuen els actes del 50é Aniversari de l'arribada de l'aigua potable a Benissa

Continuen els actes del 50é Aniversari de l'arribada de l'aigua potable a Benissa - (foto 1)

  Continuen els actes amb els que s’estan celebrant els 50 anys de l'arribada del servei d'aigua potable a Benissa. El calendari d'activitats compta amb l'exposició a l'aire lliure de components del Servei d'Aigües en la Plaça Germans Ivars i preveu mostrar un circuit que mostra des de la captació d'aigua fins a tota la conducció que recorre l'aigua, fins al moment en què s'obri una aixeta. Concretament, la setmana que ve l’alumnat dels CEIP Manuel Bru i Pare Melchor visitaran aquesta exposició, dins d’una excursió que els portarà pel Pou del Corralet (Benigembla), punt que abasteix a Benissa d’aigua o als dipòsits del Collao.

  També està en marxa el Concurs de dibuix a nivell escolar, que en uns dies comunicarà qui són les xiquetes i xiquets guanyadors d’ambdós CEIP de Benissa. Una altra proposta que continua endavant és la creació d'un segell commemoratiu, en col·laboració amb l'agrupació filatèlica de Benissa, o el procés d’edició d'un llibre que referencie aquest aniversari, una publicació que es presentarà en l'acte central, a celebrar el 10 de Maig de 2019.

  A més, aquest dijous 11 tindrà lloc en el saló d'actes dels Cases del Batlle (20.00 h) una xarrada col·loqui per part de Luis Rodríguez, Ex-cap del Departament de Cicle Hídric de la Diputació d'Alacant, anomenada ‘Visió Hidrogeològica de la Marina Alta, l'aqüífer de Parcent’.

  ocultar
  Continuen els actes del 50é Aniversari de l'arribada de l'aigua potable a Benissa
  Pujar