elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís demana la compareixença de l'exalcalde a la comissió d'investigació del Congrés

    Els diputats i la diputada de Compromís al Congrés han demanat la compareixença de Juan Bautista Rosselló, actual assessor del President de la Diputació d'Alacant, a la comissió del Congrés que investiga el presumpte finançament il·legal del PP, perquè l'exalcalde explique la gestió del finançament dels actes de les eleccions generals de 2008 celebrats a Benissa en que, segons les últimes informacions, la trama Gürtel va pagar en B 15.807 € per a un míting.

    A aquell míting, entre altres personalitats, també va assistir el benisser David Serra, company de col·lectiu i de llista electoral de JB.Roselló, i que en aquell moment era vicepresident del PPCV, arribant a ser Secretari Autonòmic d'Esport amb Camps, i que està investigat per Gürtel i Taula.

    El portaveu dels valencianistes al Congrés, Joan Baldovi argumenta la seua compareixença en que "l'exalcalde de Benissa pot explicar molt bé com actuava eixe finançament en B quan arribava als col·lectius locals, ja que presumptament al seu col·lectiu local se li va pagar en B un míting per més de 15.000 €".

    A més a més, el cas de Juan Bautista Roselló és interessant perquè David Serra també va formar part de la llista municipal que l'exalcalde encapçalava, i cal recordar que a Serra se l'investiga per Gürtel i Taula. "A més, l'empresa investigada per la Gürtel, ConstruccionesFrancés, també va contractar amb l'Ajuntament dirigit per Roselló. Seria molt estrany que l'actual assessor del president de la Diputació d'Alacant no tinguera ningun coneixement de tots aquests fets, i per això Compromís entén que és un compareixent molt necessari", ha considerat Baldoví.

    Pujar