elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La comissió de Festes Puríssima Xiqueta 2019 pren forma en una reunió organitzativa amb 110 persones

La comissió de Festes Puríssima Xiqueta 2019 pren forma en una reunió organitzativa amb 110 persones

    Ahir dijous es varen reunir 110 persones de la nova Comissió de Festes Puríssima Xiqueta 2019, pertanyents a les anyades de 1978, 2001 i 2011. Concretament acudiren 16 xiquets i xiquetes, 64 joves i 30 homes i dones, a més de pares i mares dels més menuts.

    En aquest encontre varen quedar formats els equips de treball per organitzar el treball de cara a les festes de l'any que ve: des de funcions de tresoreria, repartiment de loteria, secretariat i grups de treball per a realitzar accions de promocions en les diverses festes i esdeveniments.

    Per part de l'Ajuntament acudiren Abel Cardona, alcalde de Benissa, i Doménec Miralles, regidor de Festes. També varen participar representants de l'actual junta directiva (2018) i de la de 2017, a títol consultiu. Aquest espai de consulta és un dels propòsits marcats per la regidoria de Festes, creant la futura comissió permanent de Festes, que arreplegarà l'experiència de persones que ja han sigut festeres, possibilitant un millor relleu i una major coordinació.

    En paraules de Doménec Miralles, "l'encontre ha sigut molt productiu, i s'ha avançat per a començar amb molta energia la faena d'aquesta futura comissió de Festes Puríssima Xiqueta 2019". El proper pas de la Comissió serà començar a realitzar serveis de bar en les festes patronals d'enguany, en la setmana de bous al carrer i en el repartiment de la paella en el Dia de les Anyades.

    Pujar