elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Catherine Zerrath, una promesa musical que ja actua en esdeveniments internacionals

Catherine Zerrath, una promesa musical que ja actua en esdeveniments internacionals
  MÉS FOTOS
  Catherine Zerrath, una promesa musical que ja actua en esdeveniments internacionals - (foto 2)

  Catherine Zerrath, jove d'origen alemany resident a Benissa, continua evolucionant en el camp musical, amb diverses presències en esdeveniments internacionals juntament amb l'Orquestra Jove de la Província d'Alacant (OJPA), una agrupació àmpliament guardonada en distints àmbits.

  Amb tres anys de vinculació amb l'OJPA, aquesta veïna de Benissa desenvolupa la seua activitat en la prestigiosa orquestra com a primer faristol de violí segon. Com a professional, Zerrath ja ha visitat Viena en tres ocasions per a participar en festivals en els quals OJPA ha obtingut el primer premi internacional d'orquestres simfòniques -amb premi d'excel·lència en dues ocasions-.

  Cal assenyalar que l'OJPA , dirigida en l'actualitat por Franc Maestre, és una de les formacions joves amb major prestigi internacional, en integrar en les seues files promeses com el que representa Catherine.

  Juntament amb l'OJPA, Catherine Zerrath també ha actuat recentment en l'acte commemoratiu del 40 aniversari de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV) en el qual van assistir personalitats com el Rei Felipe VI o el president de la Comunitat Valenciana Ximo Puig. També va participar el passat mes de desembre a Benissa amb el concert de nadal de L'OJPA realitzat al Centre d'Art Taller d'Ivars.

  La jove veïna de Benissa desenvolupa la seua activitat acadèmica en segon de batxillerat en l'institut Josep Iborra i domina quatre idiomes, la qual cosa suposa un valor afegit al desenvolupament de la seua incipient carrera professional.

  Catherine Zerrath anima als joves a integrar-se en l'apassionant món de la música, on podran viure importants experiències que els permetran conéixer nombrosos llocs i persones de diferents països, envoltats per la música, la qual cosa és, sense cap dubte, la seua gran passió.

  Aquesta vinculació musical amb l'OJPA no és nova a Benissa, ja que el talentós Ferran Navarro Ivars també va formar part de l'elenc d'artistes d'aquesta formació, aconseguint en aqueix moment, importants guardons en l'àmbit internacional.

  Pujar