7 de juliol de 2020 7/7/20

La Campanya “Vidrioles Solidàries” recapta fons per als refugiats sirians

La Campanya “Vidrioles Solidàries” recapta fons per als refugiats sirians - (foto 1)

  La Taula Municipal de Solidaritat amb els refugiats de Síria de Benissa ha realitzat una campanya de "Vidrioles Solidàries" amb l'objectiu d'arreplegar fons destinats als refugiats sirians.

  Les vidrioles han estat distribuïdes en diversos comerços associats del municipi: Floristeria Isabel, Òptica Giner, Visióptica Benissa, Visióptica Pepe La Sal, Calzados Jade, Heladeria la Jijonenca, Carnisseria Paquita, Ortopèdia Bondía, Lucas LCS, Hostelbe, Milar Giner, Sendra Decoració, Juan Cuines i Joieria Carralo.

  L'objectiu d'aquesta campanya era aportar ajuda per a les ONG que treballen sobre el terreny amb l'objectiu de pal·liar la greu situació de crisi humanitària que viuen les persones obligades a cercar asil a Europa.

  La recaptació fins al moment ha estat de 228,44 euros, que han sigut lliurats al president de Creu Roja ? Teulada (Sr. Pau Buigues Vila) que realitzarà l'ingrés en el programa d'ajuda al refugiat de Creu Roja.

  Les persones que no hagen tingut l'oportunitat de col·laborar i vulguen realitzar una aportació poden dirigir-se al departament de Serveis Socials, on els informaran sobre com realitzar la donació.

  Pujar