23 de novembre de 2019 23/11/19

Benissa torna a informar sobre les accions realitzades o les subvencions a rebre pels danys de la Xylella

Benissa torna a informar sobre les accions realitzades o les subvencions a rebre pels danys de la Xylella - (foto 1)

  El proper dilluns 26 (19 hores) Benissa tornarà a acollir una xerrada informativa destinada als agricultors i a les persones propietàries de terrenys amb ametlers, tant del municipi de Benissa com d'altres pobles afectats per la Xylella Fastidiosa.

  L'acte, que tindrà lloc al Saló d'actes municipal (La Cultural, c/ Pare Andrés, 21), està organitzat per la Mancomunitat de la Vall de Pop i comptarà amb la presència de tècnics de la Conselleria d'Agricultura. Aquests tècnics informaran sobre les accions realitzades, de les subvencions a rebre i d'altres dades d'interés.

  En aquest sentit, Doménec Miralles, regidor d'Agricultura de l'Ajuntament de Benissa, assenyala que des del passat 16 de febrer ja es coneixen les ajudes dirigides a les persones afectades pel bacteri, i que es pot rebre major información acudint a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania.

  El sisé brot ha infectat 31 parcel·les, situades a Benissa, Calp, Alcalalí, Benigembla, Gata, Llíber, Parcent, Senija i Xaló, amb una zona de risc que ja abasta a un gran nombre de municipis de la comarca, incloent Dénia, Xàbia, Teulada-Moraira o Poble Nou de Benitatxell.

  ocultar
  Benissa torna a informar sobre les accions realitzades o les subvencions a rebre pels danys de la Xylella
  Pujar