elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benissa s'adhereix als actes del Dia Mundial de l'Activitat Física i al Dia de la Salut

Benissa s'adhereix als actes del Dia Mundial de l'Activitat Física i al Dia de la Salut
  MÉS FOTOS
  Benissa s'adhereix als actes del Dia Mundial de l'Activitat Física i al Dia de la Salut - (foto 2)

  Divendres que ve, 6 d'abril, es celebren els actes commemoratius del dia Mundial de l'Activitat Física, mentre que el Dia de la Salut és el 7 d'abril. Es tracta de dates en les quals es pretén conscienciar i fomentar el desenvolupament d'hàbits de vida saludables.

  Benissa s'adhereix enguany a les celebracions, programant dues xarrades informatives el divendres 6, amb les quals es pretén conscienciar a tota la població sobre els beneficis que reporta el desenvolupament d'exercici físic sobre la salut, màxime en un moment en el qual els hàbits de vida sedentaris s'estan desvetlant com un dels grans factors precursors de malalties.

  Per a aquest dia, les regidoríes d'Esports, Sanitat i Gent Gran han treballat de manera coordinada, proposant als veïns i veïnes de Benissa dues xarrades:

  "Activitat física en persones majors, per què practicar", impartida per Anabel Capó Femenía, llicenciada en Ciències de l'activitat física i l'esport i Noelia Leyda Rodríguez, diplomada en fisioteràpia. Aquesta primera xarrada serà impartida en les instal·lacions del Centre social Bèrnia, a les 10.00 h.

  La segona xarrada, amb el títol "Es pot ser més jove? Envelliment saludable", serà impartida per les mateixes ponents a les 20.00 h en el Saló d'Actes de Les Cases del Batlle.

  Xavi Tro, regidor d'Esports, explica que "l'activitat física i l'esport són de vital importància per gaudir d'una vida saludable de millor qualitat. A més, en molts casos la pràctica de l'esport és un mitjà excel·lent per prevenir i tractar malalties, també és una via per ampliar les relacions socials i desconnectar de l'estrés diari i una alternativa als estils de vida que són perjudicials per a la nostra salut, i el que és millor de tot es pot practicar en totes les edats i èpoques de l'any.

  Per a Carol Ivars, edil de Salut i Gent Gran, "la celebració dels actes del dia Mundial ha permès treballar de forma transversal entre les regidories amb l'objectiu que aquesta activitat permeta seguir fomentant un estil de vida saludable, no solament entre les persones majors, sinó en tota la població".

  Per a Benissa, aquest dia Mundial i els actes que es desenvolupen, entronca a la perfecció amb el model que el nostre municipi aspira a oferir als seus veïns i veïnes; un entorn saludable en el qual dia a dia puga treballar-se en la millora de la qualitat de vida dels seus ciutadans amb xicotetes accions.

  Pujar