elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benissa presenta Menuda Fira, un esdeveniment familiar amb l’actuació de Dani Miquel

Benissa presenta Menuda Fira, un esdeveniment familiar amb l’actuació de Dani Miquel

  Benissa celebrarà la primera edició de la 'Menuda Fira' els dies 23 i 24 de març al Centre d'Art Taller d'Ivars, on es desenvoluparà tot un programa d'activitats per a infants i també ubicarà stands amb comerços locals.

  Aquesta primera edició naix a partir d'unes necessitats detectades per generar un major oci al públic infantil, juntament amb el suport de diversos negocis del poble que oferiran actuacions i tallers al llarg d'aquest cap de setmana de fira.

  La programació completa per ambdós dies va des de tallers de balls a càrrec de MS Dance, confecció de llapisseres de Sendra Decoració, llepolies amb TakaTuka, creació de polseres de Joieria Carralo; un taller, en aquest cas, de clauers del Brúfol, un taller de Calidoscopi amb PuntÒptic, pinta cares a càrrec d'Espectacles l'Afició, pentinats amb Peluqueria Romo's per al dissabte 23 i taller de zumba amb bebés de Joieria Carralo, jocs tradicionals i la gran actuació del cantant Dani Miquel per al diumenge 24.

  Tots ells, junt amb els comerços Macavi papereria, El Cup, Atmosfera Sport, Pampallugues, JuancArt, Xicotets, Confestil, Puericultura Tere, Llibreria Puríssima, La Ratoncita Pira i Dulcipan Artesano comptaran amb el seu propi stand dins de l'espai d'aquesta Menuda Fira.

  Amb aquest esdeveniment, l'Ajuntament de Benissa, juntament amb Creama Benissa, Afic, l'ACEB i la Diputació d'Alacant es vol congregar al veïnat de Benissa i de localitats veïnes perquè s'acosten a gaudir d'una fira dirigida al divertiment de xiquetes i xiquets junt amb les seues famílies i amics.

  Pujar