13 de novembre de 2019 13/11/19

Benissa participa en el II Torneig de Golf "La Marina de Ifach"

Benissa participa en el II Torneig de Golf "La Marina de Ifach" - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Benissa participa en el II Torneig de Golf "La Marina de Ifach" - (foto 2)

  El passat 20 d'agost va tenir lloc la presentació del II Torneig de Golf "La Marina de Ifach" en les instal·lacions del club de golf Ifach.

  La participació en aquest torneig junt amb els ajuntaments de Teulada i Calp i el Club de Golf, suposen la possibilitat de posar en valor allò que conjuntament els tres municipis ofereixen. El camp es troba físicament situat a Benissa des de 1974 en un entorn i paisatge idíl·lic. En ell, es realitzarà el torneig, una competició esportiva de primer nivell que compta amb un camp enclavat en la nostra zona costanera i apte per a tots els nivells i edats.

  El torneig es celebrarà el proper diumenge 16 de Setembre i com a novetat, enguany i dins de l'esdeveniment, les persones que estiguen interessades, el dissabte 15, podran participar de forma gratuïta i prèvia inscripció en un clinic de golf apte per a diferents nivells. La inscripció al torneig serà de 26 € per a visitants i 15 € per als socis del club.

  "Des de l'Ajuntament de Benissa convidem a tots els ciutadans i ciutadanes, així com totes les persones visitants que participen i gaudisquen d'aquest torneig".

  ocultar
  Benissa participa en el II Torneig de Golf "La Marina de Ifach"
  Pujar