3 de juny de 2020 3/6/20

Benissa incorpora als sis nous treballadors contractats al primer pla d'ocupació local

Benissa incorpora als sis nous treballadors contractats al primer pla d'ocupació local - (foto 1)

    Una resposta a les necessitats actuals per combatre l'atur. L'Ajuntament de Benissa ja ha incorporat als sis nous treballadors arran del Pla d'ocupació municipal. En aquesta convocatòria s'ha contribuït a reduir les llistes d'aturats del municipi en el col·lectiu amb majors dificultats d'accés al món laboral, concretament les persones majors de 40 anys, procedents del sector de la construcció.

    Els nous contractats ja estan realitzant serveis al municipi per mitjà de treballs de recuperació, condicionament i millora dels espais de titularitat municipal a una iniciativa que no té precedents en Benissa i que suposa una inversió propera als 51.000 euros, amb contractes d'una durada estimada de 6 mesos. Tal com es va destacar a la convocatòria, el pla respon a una de les prioritats de l'actual equip de govern i pretén contribuir a reduir les llistes d'aturats del municipi

    De nou, convé recordar que a Benissa existeix registrat un atur amb xifres properes a les 700 persones, la qual cosa obliga a l'Ajuntament a prendre mesures a fi de seguir fomentant l'accés al món laboral d'aquest important nombre de veïns i veïnes.

    Pujar