20 de setembre de 2020 20/9/20

Benissa comença la XV Neteja Submarina i Litoral

Benissa comença la XV Neteja Submarina i Litoral - (foto 1)

  La regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Benissa i el Club Nàutic Les Bassetes organitzen, en col·laboració amb el Centre de Busseig Les Bassetes, Mar Océano Water Sports i l'Escola de Vela Les Antípodes, la XV Neteja Submarina i Litoral de Benissa, que tindrà lloc el diumenge 11 de setembre.

  A les 10.30 hores començarà la neteja per terra i per mar amb respirador de superfície (snorkel) des del Club Nàutic Les Bassetes, i a les 12.00 eixiran els voluntaris que realitzen la neteja dels fons marins mitjançant busseig amb botella.

  Sobre les 12.00 hores s'oferirà de forma gratuïta a tots els participants que han realitzat la neteja, eixides amb Stand Up Paddle, des de la Platja de la Fustera, gentilesa de Mar Oceàno Watersports i eixides amb caiacs, des del Club Nàutic Les Bassetes gentilesa de l'Escola de Vela Les Antípodes.

  Aquesta iniciativa té com a objectiu ajudar a protegir el fons marí i conservar la qualitat de les aigües i de les platges, ja que després de l'època estival, s'acumulen grans quantitats de residus.

  Des de la regidoria de Medi ambient fan una crida a tots els veïns de Benissa que acudisquen, que s'involucren i tinguen en compte la importància de cuidar i mantenir neta la costa.

   

  Pujar