elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benissa acull el programa 'Pacient Actiu', dedicat a la millora de les cures de persones malaltes

Benissa acull el programa 'Pacient Actiu', dedicat a la millora de les cures de persones malaltes
  MÉS FOTOS
  Benissa acull el programa 'Pacient Actiu', dedicat a la millora de les cures de persones malaltes - (foto 2)
  Benissa acull el programa 'Pacient Actiu', dedicat a la millora de les cures de persones malaltes - (foto 3)

  El programa 'Pacient Actiu', dissenyat per la Conselleria de Sanitat, pretén donar suport a aquelles persones que viuen amb una malaltia crònica, oferint la possibilitat de poder realitzar millors cures per part de les persones cuidadores. A Benissa s'impartirà mitjançant 6 sessions que s'impartiran els pròxims dies 14, 24, 31 de maig i 7, 17 i 21 de juny en horaris de 17.30 h a 20.00 h. a l'aula 7 del Casal d'Associacions.

  El programa es dirigeix a persones que presenten una o diverses malalties cròniques com a diabetis, malalties cardiovasculars, respiratòries, amb dolor crònic o altres malalties físiques o mentals de llarga durada, estant també dirigit a cuidadors d'aquestes persones depenents.

  Entre els objectius perseguits en aquestes sessions destaca millorar les habilitats, la motivació i confiança del malalt, afavorir hàbits de vida saludables, complir millor les recomanacions i tractaments, millorar els resultats en salut i utilitzar els recursos sanitaris de forma eficient.

  Aquest programa s'enquadra dins del Pla de Salut de la Conselleria, sent totalment gratuït per als assistents que, no obstant açò, han d'inscriure's en l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania fins al 10 de maig.

  Per a Carol Ivars, regidora de Sanitat, "l'organització d'aquest tipus d'activitats permet contribuir a millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes, potenciant la formació i la pràctica d'activitats saludables".

  Pujar