6 de juliol de 2020 6/7/20

Aquest diumenge es celebra la XVI Neteja Submarina i Litoral

Aquest diumenge es celebra la XVI Neteja Submarina i Litoral - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Aquest diumenge es celebra la XVI Neteja Submarina i Litoral - (foto 2)

  Una crida al civisme i a la conservació del nostre patrimoni natural. Per terra, mar i aire. La Regidoria de Medi ambient de l'Ajuntament de Benissa i el Club Nàutic Les Bassetes organitzen, en col·laboració amb el Centre de Busseig Les Bassetes, Jujuju Aquacenter i Benissa Impuls, la XVI Neteja Submarina i Litoral de Benissa, que es realitzarà aquest diumenge 1 d'octubre.

  A les 10.30 hores es farà l'eixida dels voluntaris i voluntàries des del Club Nàutic Les Bassetes, duent a terme la neteja a través de snorkel i mitjançant busseig amb botella, repartits per diferents cales de Benissa. I a les 11.00 h tindrà lloc, també des del Club Nàutic de Les Bassetes, l'inici de la neteja del litoral a peu, per les proximitats del passeig ecològic. A les 13.00 hores es realitzarà el dipòsit dels residus arreplegats.

  Per a participar és necessari realitzar inscripció, bé per correu electrònic a mediambient@ajbenissa.es o cridant al 674204502 o al 965730058 extensió #274. Com sempre, les places són limitades.

  Pujar