4 de desembre de 2020 4/12/20

Antonio Morant acudeix al XVII Campionat del Món de Policies i Bombers de Los Ángeles

Antonio Morant acudeix al XVII Campionat del Món de Policies i Bombers de Los Ángeles - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Antonio Morant acudeix al XVII Campionat del Món de Policies i Bombers de Los Ángeles - (foto 2)

  Antonio Morant, agent de la Policia Local de Benissa, viatjarà a Los Angeles (EUA) per a demostrar que pot guanyar les seues proves -mitjana marató i 10.000 metres llisos- en el XVII Campionat Mundial de Policies i Bombers.

  De 34 anys d'edat, natural de Gandia i atleta del C.A. Automoció Moll, Morant ja ha participat en 2 edicions dels mundials, on es va alçar amb una medalla d'or i altres dues plates. Uns títols que podrà revalidar del 6 al 17 d'agost en el pròxim mundial a Los Ángeles, on prop de 10.000 competidors de les forces i cossos de seguretat de 59 nacions s'enfronten en diferents disciplines esportives.

  Morant explica que "en el meu cas participe en les proves d'atletisme de fons, mitja marató categoria individual i en aquesta mateixa prova amb opcions per equips en participar amb una formació formada per 3 agents, i en la prova de 10.000 ml, modalitat en la qual debute en aquests campionats".

  El talentós agent de la Policia Local ha volgut agrair el detall de la regidoria d'Esports per facilitar-li roba esportiva "perquè es conega el nom de Benissa a l'altre costat de l'Atlàntic". Sobre les seues opcions de tornar amb algún títol, Morant confessa que "va a ser complicat pels atletes d'alt nivell als quals m'enfronte, sobretot mexicans, russos o xinesos, però la il·lusió i l'obstinació que vaig a posar per a intentar fer un gran paper no quedaran en va".

  Pujar