22 d’octubre de 2019 22/10/19

Cs: ‘El PP evita els tècnics compareguen en la comissió per a explicar la pujada de preus del fem’

Cs: ‘El PP evita els tècnics compareguen en la comissió per a explicar la pujada de preus del fem’ - (foto 1)

  El portaveu adjunt del Grup municipal Ciutadans (Cs), Juan Balastegui, ha denunciat que “el PP ha evitat novament que els tècnics municipals ens aclarisquen a l'oposició els dubtes que tenim sobre la pujada de preus del fem que volen aprovar a Foment tenint el contracte caducat”.

  Segons ha explicat Balastegui, “quan PP i el seu soci, CBM, ens van portar la proposta a la Junta de Portaveus el nostre grup va demanar que els tècnics es personaren per a aclarir punts negres d'aquest contracte, alguna cosa que l'alcalde va dir que no era necessari, comprometent-se al fet que estigueren presents en la comissió informativa en la qual es tractaria aquest assumpte abans del ple”. No obstant això, el regidor de Cs ha confirmat que “aqueixa comissió s'ha celebrat aquest matí sense la presència dels tècnics, al·legant l'alcalde en funcions que ningú del seu grup recordara aqueixa petició”.

  El portaveu adjunt de Ciutadans ha criticat que “el PP seguisca amb els seus jocs per a donar a les contractes que porten dècades a Benidorm més privilegis, com ho demostra que vulguen donar a Foment més diners del que aparentment li correspon, just abans d'eleccions”. En aquesta línia, ha manifestat que “espere que el PSOE no li acompanye també en aquesta jugada com ho va fer donant el seu vot a favor de prorrogar de 40 anys del contracte de l'aigua sense que isquera a concurs públic”.

  Finalment, Balastegui ha sancionat que “després de tant malbaratament i tantes sentències en contra, el PP seguisca en la mateixa línia de regalar diners públics, justificant-ho després en informes que tomben els jutjats i les auditories externes o informes que avalen decisions que després són sancionades pels tribunals”.

   

  ocultar
  Cs: ‘El PP evita els tècnics compareguen en la comissió per a explicar la pujada de preus del fem’
  Pujar