17 de novembre de 2019 17/11/19

Ciutadans denuncia goteres i altes temperatures en el mercat municipal de Benidorm

Ciutadans denuncia goteres i altes temperatures en el mercat municipal de Benidorm - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Ciutadans denuncia goteres i altes temperatures en el mercat municipal de Benidorm - (foto 2)

  El Grup municipal Ciutadans (Cs) ha denunciat les goteres i altes temperatures que pateixen comerciants i usuaris del Mercat municipal de Benidorm “com a conseqüència del nyap en l'execució de les obres per a l'aire condicionat, que no funciona malgrat haver fet una gran inversió comprant noves màquines fa a penes un any”. Així ho ha manifestat el portaveu de *Cs Benidorm, Juan Balastegui, qui ha explicat que “davant l'alerta d'alguns comerciants per les nombroses goteres i calor, hem visitat les instal·lacions comprovant l'estat deplorable d'aquestes dependències municipals”.

  Balastegui ha exposat que “corredors i llocs estan plens de pals de fregar, poals fixos, focus afonats i cartons pel sòl perquè la gent no esvare, un autèntic desastre”. I ha afegit: “Estem donant la pitjor imatge que podíem donar en plena temporada alta, obligant a més a les persones que treballen en el mercat a fer-lo en condicions pèssimes”.

  El representant de Cs ha reclamat al Govern local “solucionar el problema d'una vegada per sempre, de manera eficient, per a no tindre cada estiu aquest tipus de problemes en el nostre mercat municipal”.

  Finalment, Balastegui ha declarat que “mentre altres municipis avancen buscant donar un nou atractiu turístic als mercats municipals, el Govern del PP ha abandonat en aquests anys aquestes dependències, que estan cada vegada pitjor”.

  ocultar
  Ciutadans denuncia goteres i altes temperatures en el mercat municipal de Benidorm
  Pujar